Nyhed: Nu kan du tilmelde dig kreative kurser gennem FOF Randers

GITTE KLAUSEN

 

Arbejder som mentor, stresscoach og står for det kreative værksted. Billedkunstner, Dybdeterapeut og Kaoscoach. Freelance-ansat hos Silkebjørnen.

 

Jeg er oprindelig uddannet på skolen for Håndværk og Design i Nr. Sundby i 1988, hvilket er min teoretiske baggrund for at give vores kursister en faglig ballast på det kreative område.

 

Jeg har efterfølgende haft mange års erfaring i min selvstændige virksomhed med håndmalede tekstiler og kurser frem til 1996. Her begyndte jeg at være fuldtids billedkunstner, stadig med afvikling af kurser, men nu indenfor maleriets verden.

 

Det gik hurtigt op for mig, hvor meget mine kurser betød for kursisternes mentale velbefindende, men jeg savnede et teoretisk grundlag for at arbejde mere konstruktivt sammen med mine kursister.

I slutningen af 90'erne tog jeg derfor en uddannelse som dybdeterapeut med en overbygning i dynamisk filosofi hos Institut for dybdeterapi v/Steen og Estrid Norby i århus.

I 2008 udbyggede jeg med uddannelsen som Kaoscoach, med stresscoaching som speciale.

 

I foråret 2010 tog jeg til København og lavede et foredrag for en frivillig organisation, der hedder Café Sygemeldt. Her blev jeg opfordret til at kontakte Silkebjørnen. Resultatet blev en kreativ workshop i sommeren 2010, og fra midten af september blev jeg ansat.

Fra oktober 2013 er alle kurser på kreativ værksted under FOF Randers. Du kan se kommende kurser og tilmelde dig på http://www.fof.dk/Kurser.aspx?enhed=13&menu=5

 

Læs Gitte Klausens CV her

Konsulentfirmaet Silkebjørnen v. Lene Nielsen, Dybbølvej 5, Randers Kaserne, 8930 Randers NØ, CVR 27107362