Nyhed: Nu kan du tilmelde dig kreative kurser gennem FOF Randers

MENTORUDDANNELSE

 

Du kan læse vores mentorfolder ved at klikke på billedet.

 

Mentor-uddannelse (for virksomheder og grupper)

 

Silkebjørnens mentor-uddannelse er fortrinsvis rettet mod private og offentlige virksomheder, der ønsker at uddanne deres medarbejdere til at kunne tage bedre hånd om hinanden, men kan også med fordel bruges af foreninger.

 

At have en intern mentor på arbejdspladsen, hvad enten man har problemer eller ej, øger i høj grad den enkeltes tryghedsfølelse og trivsel på arbejdspladsen, og bidrager til et bedre samarbejde mellem kolleger. Et team bliver betydeligt stærkere, når dets deltagere drager omsorg for og hjælper hinanden.

 

Vi holder både åbne mentorkurser med blandede hold, og interne mentorkurser kun for medarbejdere i en bestemt virksomhed.

 

Mentoruddannelsen egner sig for alle slags ansatte, lige fra medarbejderne "på gulvet" til den øverste ledelse.

 

Alle typer virksomheder og institutioner, uanset størrelse, kan have glæde af at uddanne medarbejdere til mentorer. Vi har for eksempel afholdt meget udbytterige mentorkurser for frivillige ledere af fritidsaktiviteter, som på et kortere mentorkursus lærte redskaber til at forstå, motivere og fastholde de mere socialt udsatte børn og unge.

 

Ud over mentoruddannelsen kan vi tilbyde jeres virksomhed procesforløb der øger trivselen på jeres arbejdplads. Herunder stressforebyggende kurser og projekter, samt forløb for allerede stressramte medarbejdere, der skal tilbage på arbejdet på en skånsom måde.

 

Konsulentfirmaet Silkebjørnen v. Lene Nielsen, Dybbølvej 5, Randers Kaserne, 8930 Randers NØ, CVR 27107362