Hvad bruger vi Cookies til ?

Info om vores brug af Cookies

 

Cookie- og privatlivspolitik

Når du benytter vores hjemmeside, så accepterer du samtidig, at siden benytter cookies.

Hvad er en cookie?

En cookie er en lille tekstfil, der bliver gemt i din internetbrowser når du bruger internettet. En cookie holder styr på de indstillinger du laver når du besøger en hjemmeside, for eksempel hvis du logger ind eller køber varer. Samtidig kan en cookie gemme anonyme oplysninger om brugen af hjemmesiden. En cookie er ikke et program og indeholder ikke skadelige virus.

Hvad bruger vi cookies til?

For at optimere og forbedre vores hjemmeside bruger vi cookies til indsamling af statistik om brug af hjemmesiden. Det kan for eksempel være hvor mange besøgende hjemmesiden har i en given tidsperiode eller hvilke sider på hjemmesiden, der vises oftest.

Vi bruger Google Analytics til indsamling af statistisk materiale. Materialet lagres af Google i USA.

Afvis eller slet cookies

Du kan altid slette cookies i din browser ved at ændre indstillingerne på din computer. Du kan slette cookies midlertidigt, eller helt afvise at modtage cookies.

Privatlivspolitik Konsulentfirmaet Silkebjørnen

I forbindelse med vores arbejde som terapeuter, konsulenter og kursusudbydere, så modtager vi personlige oplysninger fra vores kunder, som vi her vil dokumentere, at vi håndterer efter de foreskrevne regler i Persondataloven – GPDR.

Samtykke til håndtering af personoplysninger

I forbindelse med et terapeutisk eller et mentor forløb registreres og opbevares dine kontaktinformationer og arbejdsnotater fra terapierne.

Hvert forløb starter med at du skal afgive samtykke, enten mundtligt ved første samtale som registreres eller via tilsendt link.

Behandling af dine personoplysninger

Personoplysninger omfatter følgende for private kunder:

  • Navn
  • E-mail adresse og telefonnummer
  • Kontaktinformation (telefonnr. og adresse)
  • Alder (ikke cpr)
  • Helbredsoplysninger (oplysninger omkring trivsel og belastninger, temaer som er arbejdet med i terapien)

Oplysningerne opbevares elektronisk på forsvarlig vis i vores online backup, som er del af en tilkøbt it sikkerhedspakke i forhold til gældende lovgivning om persondataforordning (GPDR). Papirnotater opbevares aflåst og sikret i arkivskabe.
Brugen er disse notater er udelukkende til arbejdsbrug for medarbejdere ved Konsulentfirmaet Silkebjørnen, og deles ikke med andre personer, virksomheder eller organisationer. Alle medarbejdere er underlagt tavshedspligt.

Personoplysninger omfatter når der er tale om henvisning til individuelt, projekt eller kursusforløb desuden:

  • Vi modtager journal- og relevant baggrundsmateriale, som du har givet samtykke til at man udleverer til os.
  • Dette modtager vi i sikker post via enten Sikker Mail eller i firmaet E boks
  • Ligeledes sendes rekvirerede statusskrivelser til henvisende myndighed via e-boks eller sikker mail

Alt opbevares hos os sikkert og forsvarligt både elektronisk og i papirform som beskrevet i ovenstående afsnit.

Vedrørende udlevering af materiale indeholdende personoplysninger:

  • For private kunder: Vi videregiver eller overlader ikke dine personoplysninger til andre, med mindre du anmoder mig om det og skriftligt har givet din tilladelse hertil.
  • Er der tale om udlevering af materiale til henvisende myndighed, så udleverer vi kun skriftligt materiale udfærdiget af os selv. Du vil altid, før det sendes få det til gennemsyn og drøftelse.

Bogføring og regnskabsoplysninger

Følgende oplysninger opbevares i forbindelse med regnskab i 5 år, jævnfør lov om bogføring- og regnskabsoplysninger (https://skat.dk/) :

  • Navn
  • E-mail adresse
  • Kontaktinformation (telefonnr. + adresse)
  • Fakturaer for sessioner
  • Regnskabet udarbejdes og godkendes ved revisor Ivan Bæk, Ebeltoftvej 1, 8960 Randers

Tilbagetrækning af dit samtykke

Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Dette kan du gøre ved at kontakte Indehaver Lene Toftegård Nielsen på e-mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Dog skal bogførings- og regnskabsmateriale opbevares i 5 år ifølge gældende lovgivning.

Databehandleraftaler

IT sikkerhedspakke hos MyData

Hjemmesideaftale og server hos SEO-shoppen, Randers
Dataansvarlig

Indehaver af Konsulentfirmaet Silkebjørnen

Lene Toftegård Nielsen
Digevej 58950 Ørsted

Tlf. 22782616

Mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Om Silkebjørnen

Personalet hos Silkebjørnen er indehaver Lene Nielsen og et godt medarbejderteam.
Vi har forskellige kompetencer og livserfaringer, men er fælles om et holistisk livssyn; vi ser hele mennesker omkring os, med evner og behov på mange forskellige livsområder.

 

Find os på Facebook

Vores firmainfo

Randers Kasserne, Dybbølvej 5

(+45) 2278 2616

Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Cookies og privatlivspolitik

 

© 2018 Silkebjørnen. All Rights Reserved. Optimeret og design af SEO-Shoppen.dk