Lene Nielsen

Indehaver og psykoterapeut

Lene Nielsen

Indehaver og Psykoterapeut

 

Arbejder som indehaver, psykoterapeut, Mediyoga terapeut og coach og mentor. Uddannet Mediyoga terapeut og -lærer, organisk psykoterapeut, proceskonsulent, systemisk coach, og pædagog.

Jeg har et stærkt socialt engagement, og hele min arbejdsmæssige baggrund har indeholdt udviklingsarbejde og kontakt til mennesker, som befandt sig i situationer, hvor de var i fare for at miste taget i sig selv, på arbejdsmarkedet og i samfundet.

I 2002 etablerede jeg Konsulentfirmaet Silkebjørnen som et tilbud med både solid faglighed og hjerte. Alle de mennesker, som jeg har fået lov at følge, har givet mig en levende viden om forskellige mennesker og livssituationer. Det gør at jeg altid har ro, ydmyghed og rummelighed med i det jeg laver.

  • Som coach og mentor kender jeg beskæftigelses systemet godt og kender til både lovgivningen og rammerne og har stort indblik og forståelse for den vanskelige situation, det for de mennesker, der er ramt af sygdom.
  • Som psykoterapeut har jeg solid praksiserfaring med både individuel terapi og gruppeterapi. Jeg er medlem af Psykoterapeutforeningen. Jeg har både fra mine år i TUBA og på døgninstitutioner et særligt speciale i forhold til følger af at vokse op i dysfunktionelle familier. Desuden er jeg som organisk psykoterapeut og Mediyoga terapeut fokuseret på både krop og psyke. Endelig er stress behandling et stort speciale.
  • Som Mediyoga terapeut laver jeg både holdforløb og individuelle forløb.
  • Som pædagog har jeg 15 års arbejdserfaring fra døgninstitutioner for unge.
  • Som selvstændig er jeg aktiv i netværk både ved selv at deltage aktivt i relevante netværk.

Samtalen er helt central i mit arbejde. Jeg er optaget af at møde mennesker, der skal vælge retning, og af at yde dem hjælp til selvhjælp. Jeg er lidt af en ildsjæl og giver sjældent op.
Når jeg laver kurser for personalegrupper, mentorer eller grupper af borgere, skal de – ud over at give mening – også foregå i et behageligt miljø. Jeg kan godt lide at finde en sjov eller overraskende form, der gør det muligt at servere tungt stof i en let form.

Kontakt Lene Nielsen

9 + 7 =