Lotte Boye

Psykoterapeut

Lotte Boye

Psykoterapeut

 

Siden 2009 har jeg været ansat som underviser, arbejdsmarkedskonsulent, coach, mentor og familie terapeut hos Silkebjørnen.
Jeg er uddannet sygeplejerske fra sygeplejeskolen Randers, voksenunderviser fra Danmarks Pædagogisk universitet, Coach hos ID Academy, Ole Vadum Dahl og Familie terapeut/rådgiver fra Kempler instituttet.

Min livserfaring – krydret med bl.a. forskellige arbejdsopgaver i lyst og nød har bevirket, at jeg i dag har “rygsækken” fyldt med oplevelser. Det hjælper mig i min søgen efter udfordringer, min menneskelige forståelse og mine faglige problemløsninger.

Som underviser, arbejdsmarkedskonsulent og mentor arbejder jeg kreativ, engageret og velkvalificeret – både fagligt og menneskeligt.

Jeg er et positivt menneske, der har masser af gå på mod og humor. Jeg brænder for den kreative og fængende kommunikation i mit arbejde. Det kan være medvirkende til at åbne nye veje for dig og din virksomhed. Jeg arbejder procesorienteret og anerkendende, og tager udgangspunkt i der hvor du/I er.

Denne solide praksiserfaring og kendskab til mange forskellige virksomheder har jeg med, når jeg underviser på bl.a. mentorkurser.

At arbejde med mennesker i forskellige livsfaser har givet mig en forståelse for livet og den “skrøbelighed” vi har.
Hos Silkebjørnen kan jeg virkelig bruge dette, sammen med min faglighed, til at gøre en forskel.

Jeg arbejder:

  • Kreativt for derigennem, at finde utraditionelle løsninger der kan hjælpe dig nye veje
  • Humoristisk, hjælperedskab til at finde ind til dig og dine styrker
  • Anerkendende, tager udgangspunkt i dig og dine ressourcer
  • Procesorienteret, erkendelse, udvikling og forståelse
  • Kropslig, sammenspil med krop og psyke via meditation og mindfuldness
  • Realistisk, hvad kan lade sig gøre nu og i fremtiden

Det udviklende arbejdsmiljø, sammen med kollegial opbakning giver mig den selvtillid, der får mig til at yde mit allerbedste. Et stabilt privatliv med familie, gode venner og alsidige fritidsinteresser gør mig til et positivt og udadvendt menneske.

Kontakt Lotte Boye

1 + 7 =