Parterapi

Knaser det i parforholdet?

Vi hjælper dig med atfinde balancen i dit parforhold

Parterapi

Parterapi

Få balance i parforholdet

Ligesom det er lykkeligt at være i et parforhold, så kan det også gøre ondt. Når der er krise, så fylder det alt, og der er rigtig mange aspekter i livet, som er berørt. Der er store følelser i spil – svigt, forladthed, sorg, vrede, mistro, jalouise, frygt, tvivl, håb ect. Det kan gå ud over dit helbred, du er måske sygemeldt på grund af krisen. I overvejer måske skilsmisse, – og hvad så med bolig, med børnene, med økonomien etc.?

Når du vælger at gå i parterapi, så vælger du at søge hjælp i håb om enten at kunne redde forholdet eller at komme igennem en skilsmisse på en ordentlig måde.

I parterapien får I:

Vi er med jer i en samtale på 1,5 time. Som regel går du enten hos Lotte Boye eller hos Lene Nielsen, og vi kan også tilbyde sessioner, hvor vi begge er med som terapeuter.

Her mødes vi om det, der fylder, og det som måske er svært at tale om på to mandshånd, hvis følelserne er  oprør, hvis der er konflikter, hvis der er tavshed, hvis der er jalousi, svigt ect.

Vi går i dybden med de teamer, som kan være med til at udvikle jeres parforhold.

Vi arbejder gerne med:

– Kommunikation

Er en vanskelig kunst. Vi tror, at vi forstår hinanden, og ofte dæmpes eller løses konflikter, når misforståelser opklares, og I bliver bedre til at lytte til hinanden og til at sige tingene på en personlig og konstruktiv måde. At sige, hvad der er vigtigt for dig, fremfor at ville lave om på din partner.

– Behov

Hvad er de vigtigste behov hos jer hver især for at have det godt sammen? Sex, tryghed, frihed, alenetid, nærhed, afslapning/ de hjemelige pligter, økonomien etc. I sætter ord på jeres forventninger til hinanden og til jeres parforhold.

– Roller

Parteraspi giver mulighed for personlig udvikling. Når vi arbejder med jeres roller i forholdet, så giver det et indblik, som kan skabe positive forandringer. Vi indtager ubevidst roller overfor hinanden, hvilket kan have spor til tidligere relationer i barndommen f.eks. til dine forældre, eller der kan være sportil tidligere parforhold. Det udvikler dig at gøre dig fri af disse spor, og det øger dit nærvær i nuet sammen med din partner. Du kan måske, når du er i parforhold enten savne eller slippe for nogle egenskaber, som du ellers havde. Vi kan ligeledes ubevidst komme til at “give” hinanden disse egenskaber.

– Traumer

Tidligere traumer i barndommen efter forældres misbrug, sygdom i familien, svigt, overgreb, dødsfald, movning fra andre børn/voksne ect. betyder at der ka være psykiske sår, som tages med ind i parforholdet. At åbne op for dette skaber en forståelse for hinanden, ligesom det øger overblikket i forhold til jeres parforhold, og hvad der er hvad. Er denne indsigt ny for den af jer, som hr haft alvorlige traumer, så vil vi anbefale at supplere med individuelle samtaler.

– Konflikter

Som parterapeuter er vi mægler og ordstyrer, så der kan snakkes om svære konflikter. Enhver konflikt indeholder et positivt ønske om forandring, som vi skal finde. Der kan være svære svigt og løgne, der skal være plads til følelserne, I skal høre på hinanden, og vi ser, om det også er muligt at arbejde med tilgivelse.

– Parforholdet, kærligheden

Vi arbejder med jeres ønsker, og ved at I har mulighed for at skabe positive forandinger. Forholdet skal have positiv opmærksmhed og prioriteres for at vokse.
– Når andre kriser, hændelser påvirker parforholdet.

Parforholdet er foranderligt og påvirkeligt, og det er godt at få talt om det, når noget udefrakommende så som sygdom, økonomiske kriser, ftring, dødsfald, børn med diagnoser eller sygdom,delebørn, eks partnere, arbejdspres ect. påvirker jeres forhold, og det slider på det.

Vores kurser

Aktuelle kurser

Mentorforløb

Nunc consequat justo eget enim finibus porta. Suspendisse orci nunc, rutrum quis nunc sed, feugiat hendrerit massa.

Mediayoga

In cursus ornare sollicitudin. Ut libero urna, sollicitudin et porttitor id, tempus vitae nisl. Quisque a venenatis libero.

Parterapi

Suspendisse hendrerit tincidunt metus id sollicitudin. Praesent sed sapien id arcu congue dapibus dapibus nec est.

Vi samarbejder blandet andet med

Kontakt Silkebjørnen idag

12 + 7 =