NADA

 

NADA er øreakupunktur, Pernille Krause Drægert og Lotte Boye har begge den kompetencegivende uddannelse fra NADA Danmark. Desuden har de begge baggrund med sundhedsfaglige uddannelser: Pernille er uddannet SOSU-assistent og Lotte er uddannet sygeplejerske.

Pernille laver det for alle interesserede, og Lotte gør det kombineret med samtaler.

 Du kan med NADA behandlinger få hjælp til:

  • Indre ro
  • Bedre søvn
  • Stress
  • Selvværd
  • Smerter

NADA kan også bruges til børn og unge med b.la ADHD eller eksamensangst.

Hvordan foregår det? Og gør det ondt?

Nada er en behandlings metode hvor man sætter 5 nåle, samme sted, i begge ører. Her stimuleres og afbalanceres akupunktur punkter, som har forbindelse til kroppen og nervesystemet.

Når du får nålene sat i, oplever du et lille prik, men nålene er tynde, og vi har ikke oplevet, at nogle ikke er vendt tilbage til yderligere behandling.

Udover behandlingen med nåle, så kan vi supplere med ørekugleplastre, hvor du har dem i øret i ca. en uge. Dette kan understøtte en langtidseffekt.

Du sidder afslappet og helt i ro i et lyst og venligt rum, i en dejlig lænestol med blid musik, hvis du ønsker det. Hvis du har brug for det, kan du blive ” pakket ind ” i et tæppe, da det er vigtigt at du ikke fryser, men kan slappe af imens. Behandlingen varer 45 min. – 60 min.

 

nada-logo-box.jpg

Om Silkebjørnen

Personalet hos Silkebjørnen er indehaver Lene Nielsen og et godt medarbejderteam.
Vi har forskellige kompetencer og livserfaringer, men er fælles om et holistisk livssyn; vi ser hele mennesker omkring os, med evner og behov på mange forskellige livsområder.

 

Find os på Facebook

Vores firmainfo

Randers Kasserne, Dybbølvej 5

(+45) 2278 2616

Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Cookies og privatlivspolitik

 

© 2018 Silkebjørnen. All Rights Reserved. Optimeret og design af SEO-Shoppen.dk